Ella Verschueren

30 and only just getting started! Met haar studies Journalistiek en Filmstudies heeft Ella een achtergrond in zowel video als schrijven, ze heeft een voorliefde voor social media en ontdekt graag nieuwe dingen. Bovendien is ze fan van het eerste uur van de dagelijkse wandelingen met het team!

Haar rustige én uitbundige kant gaan hand in hand. De ene avond vind je haar met een tas thee en een dik boek in de zetel, de andere roepend naar het scherm wanneer de Rode Duivels het iets té spannend maken.

Ze is fan van alles wat Grieks is en tijdens de zomer is ze druk in de weer in de organisatie van het festival de Antilliaanse feesten.

Johan Caers

Deze jongeling telt al lang geen kaarsjes meer met zijn verjaardag, maar kan een 12-persoonstaart toch al aardig vullen met de nodige vlammetjes. Dat betekent natuurlijk ook dat hij al enige jaren grafische ervaring op de teller heeft. Samen met de klant werken naar het beste resultaat voor elk project, daar gaat hij voor.

Na de dagtaak wacht thuis een prachtig gezin, zijnde zijn vrouw (officieel nog altijd zijn lief), een super creatieve dochter en een knuffelbeer van een zoon. Het viervoeter arsenaal bestaat uit hond, kat en konijn.

Als er tijd vrij is gaan de loopschoenen aan, knutselt hij aan oldtimers of schuimt hij rommelmarkten af op zoek naar antiek- of designschatten.

Ben jij het volgend lid van dit geweldig team?

SOLLICITEER SPONTAAN